Ledig tjänst

 

Vi söker en driven produktchef/Säljare inom Diabetes

Vi söker dig som vill arbeta och utvecklas i ett företag med korta beslutsvägar och där du kan göra skillnad.

I tjänsten ansvarar du för både försäljning och marknadsföring av diabetes-, injektion-, och provtagnings-artiklar och upphandling av dessa förbrukningsvaror mot den svenska sjukvården. Här får du möjligheten att arbeta med etablerade produkter, starka varumärken och nyhetslanseringar.

I tjänsten ingår kontakt med upphandlande enheter, bearbetning av anbud, vård av befintliga kunder, kundbesök och klinisk support, demonstrationer, undervisning och medverkar på mässor.

Vi vill att du har säljerfarenhet från medicinteknik eller jobbat några år inom vården, gärna med någon kunskap om produkterna som ingår. Du som vill ha nya utmaningar på ett företag som utvecklar marknaden och ger kunderna fördelaktiga lösningar och produkter.

Din drivkraft är att utföra arbetet med högsta kvalitet, trivs i en roll med ett högt tempo och växlande arbetsuppgifter, samt vill bidra till företagets tillväxt och vara en del i teamet.

Karo Pharma är ett Health Care-företag som utvecklar och marknadsför produkter till apotek, dagligvaruhandeln och direkt till sjukvården. Inriktningen är att utveckla produkter som kan främja vården i framtiden. Bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

I tjänsten ingår resor med övernattningar.

Lämplig bostadsort är Stockholm.

Goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

B- körkort.

För mer information om tjänsten samt ansökan är du välkommen att kontakta Hadi Ghane, försäljningsdirektör, ”Hospital Supply”.  hadi.ghane@karopharma.se  0733 762 764