Ledig tjänst

Säljare anestesi och intensivvård

Vi söker dig som vill arbeta och utvecklas i ett företag med korta beslutsvägar och där du kan göra skillnad.

I tjänsten ansvarar du för både kapital- och förbrukningsvaror mot den svenska marknaden, här får du möjligheten att arbeta med etablerade produkter, starka varumärken och nyhetslanseringar.

I tjänsten ingår vård av befintliga kunder, uppsökande försäljning, klinisk support, demonstrationer, installation, undervisning och medverka  på mässor.

Vi ser gärna att du har säljerfarenhet från medicin teknik eller jobbat inom vården med ANIVA produkter under några år, och nu vill ha nya utmaningar på ett företag som drivs mot att utveckla marknaden och ge kunderna lösningar och bra produkter.

Din drivkraft är att utföra ett arbete med högsta kvalitet, trivs i en roll med ett högt tempo och växlande arbetsuppgifter, samt vill bidra till företagets tillväxt som en i teamet.

Karo Pharma är ett Health Care-företag som utvecklar och marknadsför produkter till apotek, dagligvaruhandeln och direkt till sjukvården. Inriktningen är att utveckla produkter framförallt för äldre personer. Bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

I tjänsten ingår resor med övernattningar.

Lämplig bostadsort  är Stockholm.

Goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

B- körkort.

För mer information om tjänsten samt ansökan är du välkommen att kontakta Hadi Ghane, Sälj-och marknadsdirektör, ”Hospital Supply”.  hadi.ghane@karopharma.se  0733 762 764